Om projektet

Udenfor visualisering 2

Familievenlige boliger i skønne omgivelser

I hjertet af det naturskønne område nær Herning finder du P. Andersens Have – et nyt projekt, der er skabt med tanke på harmoni mellem moderne livsstil og naturens ro. Her går æstetik, funktionalitet og bæredygtighed hånd i hånd.

Her bliver drømmen om et idyllisk liv i klyngehuse med flot, moderne indretning og let tilgængelighed for alle en realitet.

Byggeriet er DGNB-GULD certificeret, hvilket betyder at der er lagt vægt på social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed.

Transport
100 m
Supermarked
850 m
Primærrute 15
2,4 km
Skole
1,7 km
Herning
5,5 km

En beliggenhed der forbinder

Beliggende tæt på Herning, kombinerer P. Andersens Have det bedste af to verdener: Fred og ro i naturen samt nærhed til byens pulserende liv. Kun et ”stenkast” fra dit nye hjem finder du supermarkeder, skoler og rute 15, der gør livet for pendleren let.

Herning ligger blot 5,5 km væk, og Herning byder på et væld af shoppingmuligheder, caféer, restauranter og kulturelle oplevelser som kunstmuseer og zoo.

Google Maps

Boliger, hvor livet
folder sig ud

P. Andersens Have tilbyder en række forskellige boliger på 68 til 98 m² med 3-4 værelser, klar til indflytning fra den 1. februar, designet til at imødekomme enhver smag og ethvert behov.

Boligerne er indrettet med smukke, hvide køkkener, der indbyder til at udfolde dine kulinariske evner i hjertet af dit nye hjem. Boligerne er udstyret med lyse lofter med optimal akustik, lækre lyse gulve og robuste materialer af højeste kvalitet, der sikrer både kvalitet og minimalt vedligehold.

Hver bolig åbner op til en charmerende lille have, hvor du kan nyde sommerdagene. Med tilhørende parkeringsplads, carport og redskabsskur bliver det daglige liv både nemmere og mere bekvemt.

P. Andersens Have, 7400 Herning

Interesseret i at høre mere?
Bestil udlejningsmateriale

Tak! Du modtager en mail med materialet inden for få minutter.
Hov! Noget gik galt